HORECA MEDEWERKER(S) GEZOCHT

 

Kulturhus ’t Huiken zoekt per direct:

HORECA MEDEWERKER(S) M/V

In eerste instantie zoeken we per direct iemand voor een paar zaterdagen in de maand of twee medewerkers waaronder de uren verdeeld worden.

Het aantal uren is in overleg en kan mogelijk vanaf april uitgebreid worden met doordeweekse avonden.

 

Midden in de kern van Elburg staat “Kulturhus ‘t Huiken”, een gebouw waar wordt gesport, waar wordt geleefd, waar je ontmoet en waar van alles kan. Een samenwoning en -werking tussen verschillende functies; huiskamer (wijkontmoetingscentrum), welzijn, sport, en zalenverhuur voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker.

Het grootste effect zit in de verbinding. Hier heeft iedere medewerker een rol in.

Ben jij iemand die niet alleen koffie kan schenken en een biertje kan tappen maar ook iemand die het de bezoekers graag naar hun zin maakt……. dan zijn wij op zoek naar jou!

Je houdt van werken in een afwisselende werkomgeving.

Jij werkt met een vriendelijke, welgemeende lach, die niet van jouw gezicht is af te krijgen; jij bent helemaal in jouw element!

WERKZAAMHEDEN
Tijdens jouw uren beperk jij je niet alleen tot de bar en de keuken werkzaamheden, maar ook het klaarzetten en/of opruimen van de zalen. Het gehele Kulturhus is jouw werkterrein. Jij bent één van de aanspreekpunten voor de bezoekers en maakt van problemen een uitdaging. Je gaat niets uit de weg en zet net dat stapje meer voor een positieve uitstraling!

ONZE IDEALE KANDIDAAT
Onze ideale kandidaat is iemand die erg gastvrij is, een enthousiasteling die flexibel is en mensen graag blij maakt. Je hebt een creatieve geest en denkt in kansen en oplossingen. Je pakt zaken snel op én aan en kunt zelfstandig werken.

Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca.

WIJ BIEDEN
Wij bieden je een leuke, inspirerende werkplek met gezellige collega’s waar veel mogelijk is.

De CAO Horeca is van toepassing op deze functie.

SOLLICITEREN
Reageren kan tot en met 23 september 2019. Stuur je CV en motivatie naar info@huiken.nl

In de laatste week van september ontvang je dan informatie over het vervolg.

HEB JE NOG VRAGEN?
Laat het ons weten! Voor vragen kun je contact opnemen met Gert de Groot (beheerder Kulturhus) of Rick Viets (assistent beheerder), telefoonnummer  0525-682242 of stuur een email naar info@huiken.nl