BCH (Badminton Club ‘t Harde)

Welkom op de site van BC t Harde

Er zijn maar weinig sporten waarvan kan worden gezegd dat ze voor iedereen geschikt zijn. Badminton is een spel voor iedereen en is zeker niet zo moeilijk als dat het vaak lijkt. Met een racket, een shuttle en een tegenstander kun je binnen vijf minuten een spelletje badminton spelen. Daarnaast is badminton ook een veelzijdige sport, waarbij fysieke capaciteiten zoals uithoudingsvermogen, snelheid en kracht een grote rol spelen.

Badmintonclub t Harde, opgericht in 1974, is een bloeiende vereniging bestaande uit ca. 90 leden. Het is mogelijk om op vele niveaus en in vele leeftijdscategorieën mee te spelen van beginnend recreant tot gevorderd competitiespeler. Met goede enthousiaste begeleiding en gediplomeerde trainers wordt ieder op zijn eigen niveau benaderd.

Nog niet overtuigd? kom op woensdagavond gerust eens vrijblijvend langs in sporthal t Huiken, lange Wijden 33, 8085VS te Elburg, om mee te spelen en ervaar dat badminton meer is dan een campingsport.
Basisscholieren spelen vanaf 17:00 uur tot 18:00 uur, jeugd (t/m 17 jaar) van 18:00 uur tot 19:30 uur, senioren van 19:30 uur tot 22:00 uur.

Datum

jul 31 2024

Tijd

17:30 - 21:30
Sporthal linker+midden

Locatie

Sporthal linker+midden
Badmintonclub 't Harde

Organisator

Badmintonclub 't Harde