Budgetursus Omgaan met geld

 – Aan het eind van de maand nog geld overhouden om boodschappen te doen. Weten wat jouw inkomsten en uitgaven zijn. Geld hebben voor een onverwachtse rekening en meer inzicht in jouw geldzaken. Wil jij dit ook dan is de gratis budgetcursus omgaan met geld iets voor jou. In 5 avonden ga je aan de slag met jouw doelen op het gebied van financiën. Jouw vraag staat centraal! Hiermee krijg jij meer grip op geld; dat geeft rust!

Voor wieDe budgetcursus wordt gegeven door Stimenz en MEE Veluwe en is bedoeld voor inwoners van de gemeente Elburg en Nunspeet. Het maakt voor de cursus niet uit hoe uw financiële situatie is. Iedereen die meer wil leren over geldzaken is van harte welkom.Wat levert het op?

Jij hebt aan het eind van de cursus een budgetplan. Jij kunt online bankieren Jij hebt informatie ontvangen over toeslagen, rondkomen en besparenWerkwijze Omgaan met geldSamen gaat MEE aan de slag met jouw geldvragen. Tijdens de eerste avond maak je kennis met elkaar en worden de vragen geinventarisererd De volgende avonden worden de vragen behandeldaan de hand van thema’s. Thema’s die aan de orde kunnen komen; online bankieren, DigiD code, administratie, toeslagen, rondkomen, besparen en nog veel meer!DoelNa afloop van de cursus ben je in staat om zelfstandig jouw financiële huishouden te voeren en tijdig hulp in te schakelen bij problemen.Data en locatie5 september, 12 september, 19 september, 26 september en 3 oktober.maandagavond tussen 19.00 uur tot en met 20.30 uur. Het Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Mocht vervoer een probleem voor jou zijn, neem gerust contact met MEE op. De budgetcursus is gratis voor inwoners van de gemeente Elburg en Nunspeet. Aanmelden kan bij:

Margreet Bosch telefonisch 06-12147158 op per mail m.bosch@meeveluwe.nl

Linda Sparenburg telefonisch 06-12792809 of per mail l.sparenburg@stimenz.nl

Datum

sep 26 2022

Tijd

19:00 - 20:30

Locatie

Zaal 10
Categorie
Mee Veluwe

Organisator

Mee Veluwe