WOC “Financieel Trefpunt”

Financieel trefpunt voor vragen over geld en schulden

We kennen het allemaal wel; het einde van de maand moeten puzzelen om rond te kunnen komen, een rekening krijgen die we niet meteen kunnen betalen of misschien heb je wel stapels ongeopende post, omdat je niet weet hoe je het moet oplossen. Daarom is in de gemeente Elburg iedere week een financieel trefpunt. In dit trefpunt werken Humanitas, Schuldhulpmaatje, MEE, Sociaal.nl, Stimenz, Stichting Wiel, Doe‘th en de gemeente Elburg samen om alle vragen over geld en schulden te beantwoorden of samen te zoeken naar oplossingen. Als u binnenloopt in het trefpunt wordt u ontvangen door een gastheer/vrouw die kijkt wie jouw vragen kan beantwoorden. U mag ook uw eigen zaken komen regelen, een laptop, printer en scanner zijn aanwezig. Een sociaal raadsvrouw van Stimenz is aanwezig om te checken of u alle inkomsten krijgt waar u recht op heeft. Zij kan u ook helpen bij (juridische) vragen over bijv. werk, uitkering, de beslagvrije voet of andere zaken.

U bent van harte welkom op woensdagen tussen 10.00 en 12.00 uur in het Huiken, Lange Wijden 33, Elburg. Het trefpunt is bedoeld voor alle inwoners in de gemeente Elburg.

Heeft u nu misschien nu al vragen? Neem even contact op met team Doe’th. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, 0525-682211 of doeth@elburg.nl.

Coördinator financieel trefpunt is Liesbeth de Weerd, u kunt haar bereiken via de mail: l.deweerd@stimenz.nl.

Datum

jul 15 2020

Tijd

10:00 - 12:00
Zaal 1 (WOC)

Locatie

Zaal 1 (WOC)
Sociaal Trefpunt

Organisator

Sociaal Trefpunt