MEDEWERKER(S) GEZOCHT !!

Allround (horeca) medewerker’s
Word jij onze nieuwe collega?

Wegens veranderingen in het personeelsbestand is Kulturhus ’t Huiken op zoek naar vaste medewerkers die per direct beschikbaar zijn voor een aantal doordeweekse avonden en zaterdagen Het gemiddeld aantal uur per week varieert tussen de 20-35 uur en kan worden verdeeld over meerdere medewerkers.

Wie ben jij?
Doe jij graag nét even wat meer om klanten de ideale beleving te geven? Vind jij gastvrijheid belangrijk? Hoor jij vaak van jouw omgeving dat je enthousiast en vrolijk bent? Ben jij iemand die niet alleen koffie kan schenken en een biertje kan tappen maar ook iemand die het de bezoekers graag naar hun zin maakt Heb jij een flexibele instelling en bij voorkeur werkervaring in de horeca?

Dan is deze functie wat voor jou en zijn wij op zoek naar jou!

Jouw (toekomstige) werkzaamheden
Tijdens het werk beperk jij je niet alleen tot de bar en diverse keukenwerkzaamheden. Je bent ook op de hoogte van de activiteiten die tijdens jouw dienst plaats zullen vinden. Wanneer er een zaal afgehuurd is, is het jouw taak om deze zalen schoon te houden, de benodigde middelen klaar te zetten en de zaal na afloop weer op te ruimen. Hierdoor zorg jij ervoor dat de bezoekers van het Kulturhus tevreden het gebouw verlaten.

Wie zijn wij?
Kulturhus ’t Huiken in Elburg is een multifunctioneel centrum. In ’t Huiken worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals het organiseren van toernooien, lezingen, tentoonstellingen en shows. Daarnaast zijn er diverse ruimtes/zalen beschikbaar voor vergaderingen, het uitoefenen van diverse sporten of het bespelen van een muziekinstrument.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een inspirerende werkplek waar veel mogelijk is met leuke, gezellige en betrokken collega’s. Het aantal uur is in overleg. Wij zoeken mensen voor de doordeweekse avonden en een aantal zaterdagen. Bij deze functie is de cao ‘Horeca’ van toepassing.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel!
Stuur je CV en motivatie naar info@huiken.nl

Nog vragen?
Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Gert de Groot (Beheerder) of Rick Viets (Assistent Beheerder), telefoonnummer 0525-682242 of mailen naar info@huiken.nl.

Datum

okt 24 2019
Categorie
Kulturhus 't Huiken

Organisator

Kulturhus 't Huiken
Telefoon
0525-682242
Email
info@huiken.nl