Osteopathie Eline Streek

ELINE STREEK OSTEOPATHIE

De osteopatische behandeling wordt door veel patiënten ervaren als een grote opluchting. Een osteopaat kan klachten verhelpen die al jaren spelen en veelal zelfs onoplosbaar leken. Wanneer er wordt gezegd: ‘hier moet u mee leren leven’, blijkt dit niet altijd zo te zijn.

Op deze website vindt u verdere informatie over osteopathie, de te behandelen klachten, kunt u lezen over de eerste behandeling en de vervolgbehandelingen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Over mij

De zoektocht naar de bewegingsbeperkingen, die het lichaam weerhouden klachtvrij te functioneren, fascineert mij keer op keer. Het lichaam is in staat veel klachten zelf op te lossen, als het maar vrij kan bewegen en daarbij kijk ik wat nodig is om de klachten te verhelpen. Eline Streek  heeft sinds 2008 de titel D.O.-M.R.O. (gediplomeerd en geregistreerd) en is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie, het NRO. Ze houdt zich aan de gedragscode van de beroepsgroep en volgt regelmatig bij- en nascholingen.

http://www.streek-osteopathie.nl/

 

 

Datum

apr 03 2023

Tijd

08:00 - 17:00

Locatie

Zaal 12
Categorie