Tai Chi / Qi Gong

Qi Gong wordt steeds meer erkend als één van de meest effectieve fitnessmethoden die er bestaat. Een bewegingsleer, die het hele organisme stimuleert zonder het te straffen!

De oefeningen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en doelgroepen. Slechts 10 minuten per dag leveren al een evenwichtige energiehuishouding en een opmerkzame geest op en maken dat je je lichamelijk vitaal en fit voelt.

Qi Gong versterkt de botten, werkt positief op het spier- en zenuwstelsel, gewrichtsmobiliteit, bindweefselcommunicatie, de cardiovasculaire functie, het uithoudings- en het prestatievermogen. Ook bevordert het een diepere en natuurlijkere ademhaling.

Qi Gong is een praktische gezondheidsleer, zowel geestelijk als lichamelijk. Het verbetert de flexibiliteit, coördinatie en concentratie, vertraagt het verouderingsproces en het vermindert stress. Een krachtige training die alle processen in ons organisme sterk beïnvloedt. Een verstoorde doorstroming van de chi (levensenergie) vermindert de vitaliteit en uiteindelijk de gezondheid. Onder onze professionele begeleiding kunnen de eenvoudige en toch diepwerkende oefeningen veilig beoefend worden. Dit geeft je de kans om je zelfkennis te vergroten en de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn zelf in de hand te nemen.

Wilt u meedoen aan deze heilzame manier van bewegen: geef u dan op bij WIEL, 0525-681212 of info@wiel.nl.

Datum

dec 17 2019

Tijd

15:00 - 16:00
Zalen 2 en 3

Locatie

Zalen 2 en 3
Categorie
Wiel

Organisator

Wiel
Website
http://www.wiel.nl