Worship Collective zang en praise dienst

Persbericht Worship Night in sporthallen ‘t Huiken Elburg

Op zondag 24 maart a.s. is er een aanbiddingsavond van Worship Collective in Elburg. Opnieuw samen een avond beleven vol aanbidding voor koning Jezus.

Worship Collective is ván aanbidders vóór aanbidders en gelooft in een doorbraak van een cultuur van aanbidding in Nederland. 

We willen de ruimte creëren voor aanbidding, niet een half uurtje, maar een avond vol van aanbidding met de focus op wat God wil doen, wat Hij wil zeggen, door de aanbidding heen.

Vrij van angst, schuld, schaamte en van religie Hem aanbidden. In vrijmoedigheid.

Wat zijn we enorm overweldigd en gezegend met de grote opkomsten in Zwolle en omgeving, waar veel mensen en vooral jongeren aanwezig waren.

Let’s go bigger, ook in Elburg, waar we niet meer in de theaterzaal, maar in de sporthallen de avond houden zodat we met nog meer mensen kunnen aanbidden!

De vrijheid en tijd hebben om samen een tijd van lofprijs en aanbidding, zingen en stil zijn te beleven in Gods aanwezigheid.

Het eigen ministry-team staat ook weer voor je klaar voor gesprek en gebed. Als we de naam van Jezus samen aanroepen en onze God verheerlijken om wie Hij is, wat Hij deed, doet en zal doen, zal dit impact gaan hebben op onszelf en onze omgeving.

Je bent weer meer dan welkom! En neem vrienden en bekenden mee die er nog niet eerder bij waren.

De zaal is open vanaf 19:00 uur en om 19:30 uur is de aanvang in de sporthal van MFC  ‘t Huiken in Elburg, Lange Wijden 33. Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover Nuborgh College Lambert Franckens, dat is bij Lange Wijden 50. De ingang van ‘t Huiken is tegenover Lange Wijden 31.

Zie: www.worshipcollective.nl. Iedereen is welkom,  de toegang is gratis, er is wel een collecte.

 

Voorbeeld van afbeelding

Datum

mrt 24 2024

Tijd

19:00 - 21:30
Sporthal linker+midden

Locatie

Sporthal linker+midden
Worship Collective

Organisator

Worship Collective