Wie helpt er mee in de keuken? Het maaltijdproject “Warm Welkom” van het Leger …


Wie helpt er mee in de keuken?

Het maaltijdproject “Warm Welkom” van het Leger des Heils, korps Elburg vindt elke donderdagmiddag plaats in Wijkontmoetingscentrum ‘t Huiken en is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen. Samen genieten van een betaalbare en gezellige maaltijd.

De ‘keukenbrigade’ is op zoek naar een vrijwilliger voor in de keuken, met affiniteit in het koken en die ook enige leiding kan geven aan meerdere vrijwilligers.

Werktijden zijn van 9.00-13.00 uur.
De kok komt te werken in de professionele keuken van Kulturhus ‘t Huiken in een leuk en gemotiveerd team; samen zorgen zij voor een kwalitatieve en gezonde 3-gangenmaaltijd in een warme, gezellige sfeer voor de 35 á 40 bezoekers, die er wekelijks komen.

De voorbereidingen, het koken en gastheer/vrouwschap wordt door enthousiaste vrijwilligers gedaan.

De ‘keukenbrigade’ is op zoek naar een vrijwillige KOK, die leiding kan geven in de keuken. Rond donderdagochtend 9.00 uur wordt de ‘kok’ verwacht in ‘t Huiken om vervolgens met de groep een complete maaltijd te maken tot ongeveer 13.00 uur. De vrijwilliger komt te werken in de professionele keuken van Kulturhus ‘t Huiken in een leuk en gemotiveerd team; samen zorgen zij voor een kwalitatieve en gezonde 3-gangenmaaltijd in een warme, gezellige sfeer voor de 35 á 40 bezoekers, die er wekelijks komen.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over deze klus? Neemt u dan contact op met Stichting WIEL/ Margriet Nauta Vos – margriet.nauta@wiel.nl of 0525-681212

Delen is fijn, hopelijk komt dit bericht dan bij de persoon terecht die wij zoeken 😀

Facebook link